logo-mini

Despre mine

Mi-am petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerei de luat vederi, în fața telespectatorilor, pe scenă, în atenția publicului. Ca jurnalist (timp de 10 ani editor prezentator Prime Time News la Realitatea TV si 3 ani gazda  Focus, Prima TV) am intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care am învățat să pun întrebările potrivite pentru a ajunge la esență. Din cele câteva zeci de gale, evenimente sportive și acțiuni caritabile pe care le-am găzduit am învățat cum să-i pun pe alții în valoare.

despre-melania-icon

Cursuri

Am ținut discursuri și am aflat pe pielea mea cum arată emoția fără margini, cum tremură vocea și inima o ia la goană. Dar așa am învățat și cum să înving teama de vorbit în public și cum să construiesc un discurs cât mai atrăgător pentru cei care mă urmăresc.Toate cele de mai sus m-au ajutat să construiesc cele două cursuri pe care azi am bucuria să le susțin: dicție și public speaking. Două cursuri care s-au nascut din experiența unui om care a avut timp și ocazii să greșească și să învețe din greșeli. Să experimenteze și să primească șansa de a crește cu fiecare nouă experiență.

Află mai multe despre cursurile de dictie și public speaking

Media training

Tot așa s-au născut trainingurile media, care-mi permit, prin prisma anilor petrecuți în redacția de știri dar și cu baza teoretică dobândită la Masterul de Comunicare și Relații Publice să-i ghidez pe cei expuși unui astfel de context. Știu bine că atitudinea potrivită, mesajul țintit și bine formulat, reacția promptă și corectă în fața provocărilor lansate de media pot contribui semnificativ la construcția unui brand și încrederea oamenilor în afacerea noastra.

Află mai multe despre media training

Social

Vă fac o marturisire: sunt cel mai friguros om pe care-l cunosc. Așa că-mi fac destul de des provizii de caldură. Multă vreme am luat-o din soare. Dar adevărul e că soarele stă destul de  puțin pe cer pentru câtă nevoie de caldură am eu. Așa că am descoperit cea mai buna sursă -constantă, sustenabilă, inepuizabilă: copiii.  Atunci când am început să mă implic în proiecte sociale am crezut c-o fac pentru ei –  copii bolnavi, abandonați, talentați dar prea săraci ca să-și permită performanța. In realitate contactul cu ei si incecarea de a le aduce în vieți speranța s-a dovedit a fi ceea ce, mai mult ca orice, mă definește, îmi dă sens. Ei sunt soarele meu.

Află mai multe despre cauzele pe care le susțin