logo-mini

Ce spun cursanții

V-o spun direct: dacă m-aţi văzut în emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu că am fost cât de cât coerent şi că am putut cât de cât să mă fac înţeles, apoi să ştiţi că totul i se datorează Melaniei. Nu glumesc nici un milimetru. Cursurile făcute cu ea m-au ajutat enorm. Pentru că a identificat problemele principale care mă plezneau frecvent când vorbeam (greu a fost să accept că ceva îmi dă cu virgulă, mă ştiţi cât de arogant sunt…) şi mi-a oferit tool-urile (pardon my French, dar sună mai bine în engleză) cu care să iau la pilă aceste probleme, ca să le rezolv cât de cât.

Cristian China Birta ( Chinezu) blogger

“M-am tot gândit cum să vă zic să mă credeți pe cuvânt că a fost sen-za-ți-o-nal! O lecție incredibil de frumoasă despre pronunție, intonație și mai ales expresivitate! Vă zic, faSCinant! Nu doar cursul, ci mai ales trainerul . L-aș mai face o dată, de drag doar! Nu vă lăsați păcăliți însă- ochii ăia blânzi, calzi, incredibil de albaștri și înțelegători te ceartă de nu te vezi, un sunet să îndrăznești să ratezi doar! Se pare că toate sunt importante . Iar la accente, să te ții bine- Mel aude chiar tot! Pe mine mă urmarește și acum un mare zambet.
Mulțumesc, Mel-fara-cusur!“
Luciana Zaharia – Organized Trade Sales Manager Pepsico

„Cursurile de dicție cu Melania Medeleanu m-au ajutat în evoluția profesională. Am învățat să vorbesc corect, să respir eficient, să pot anticipa și administra orice evoluție în live. Astfel încât am reușit să-mi depășesc temerile și să-mi țin rubricile fără să mă bâlbâi și fără să îmi pierd ideea. Corecțiile s-au observat de la primele ședințe. Iar Mel e un super trainer. Pe cât de drăguță pare, pe atât de a naibii e smile emoticon. Scoate untul din tine și nu te lasă până nu-ți faci temele.”
Cristi Doronbach ( Piticu’ )
Blogger și realizator TV

“M-am simțit minunat la acest curs – liberă și încrezătoare. Mulțumesc, Mel!”

“O să-mi lipsească exercițiile de miercuri seara. Mulțumesc pentru sfaturi și răbdare și, mai ales, pentru lucrurile pe care m-ai ajutat să le conștientizez.”

“Cei din jur îmi spun deja că s-a produs o schimbare în felul în care vorbesc. Știu că mai e de lucru dar acum, că știu ce am de făcut, e mult mai ușor!”

“A fost o experiență pe care aș trece-o la capitolul „lucruri de făcut într-o viață”. Mulțumesc!”

“Ești cea mai good vibe persoană pe care am cunoscut-o. Eu sunt destul de pesimistă dar dupa fiecare curs plecam cu zâmbetul pe buze și cu convingerea că pot mai mult.”