logo-mini

Afterschool Clinceni

Când am început, în toamna lui 2010 nu mi-am imaginat cât va crește proiectul și nici ca pot sa râd atat de mult in fiecare zi. Am pornit  cu 17 copii cărora cineva le-a pus eticheta “săraci”. Lor li s-au mai adăugat 10. Și încă 10. Și încă 50. Printre atâția copii fericiți etichetele se dezlipesc. Toți copiii râd la fel de frumos. Și dacă sunt înconjurați cu dragostea și atenția de care au nevoie, dacă sunt motivați și încurajați, reușesc toate lucrurile despre care unii le-au zis că nu vor fi niciodată în stare să le facă.

Anul acesta, pentru prima oară, numărul copiilor a depășit cu mult capacitatea noastră de „cazare”. 87 de copii au început Afterschool-ul iar mulți alții (peste 40) sunt pe listele de așteptare. Cu 10.000 de euro i-am putea integra și pe ei. Știți de unde putem face rost de acești bani?

Acesta este un proiect social, desfășurat sub patronajul Fundației Regina Maria și cu sprijinul Salvați Copiii. Vrei să faci voluntariat la Afterschool Clinceni? Înscrie-te aici! Vrei să susții un copil în Afterschool ? Înscrie-te aici! Vrei să donezi rechizite sau să afli mai multe despre activitatea noastră? Sună aici: 0721 825 953, Monica Tănase, manager de proiect.

www.afterschool-clinceni.ro