logo-mini

MagiCAMP

MagiCamp e, de departe, cea mai intensă, mai dulce și mai amară experiență a vieții mele. MagiCAMP îmi curge prin vene.

Leo are 10 ani. Tricoul galben cu MagiCAMP ii e putin stramt. S-a ingrasat mult in ultima vreme. Are mana stanga cat trunchiul unui cireş plantat de doi ani. La dreapta maneca atarna neterminata, ca si cum un croitor nepriceput ar fi lasat prea mult material in locul in care nu mai are ce sa acopere. De ciotul lui din dreapta ii e frica lui Leo. In fata I se ridica zidul de catarare pe care toti copiii cu doua mâini l-au cucerit. Picioarele-i zvacnesc de nerabdare, mana stanga prinde priza si impinge in ea și pune iar pasul stang si da sa se ridice.
-N-o sa pot!
-leo, leo, leo , leo .  Voci chitaitoare de prunci de 7 ani, voci de adulti trecuti prin viata, voci care stiu cat de mult inseamna sa-ti auzi numele cand crezi ca n-o sa mai poti sa urci, ca n-o sa mai stii sa crezi. Leutul n-are coama, parul i-a cazut de la citostatice dar are o armata de voci in spate care-I spun ca poate. Si poate.  Si chiotul lui la capat de drum e  victoria anului, e Kilimanjaro-ntr-un picior.

MagiCamp e despre copii care invata sa rada din nou.
MagiCAMP e o tabara pentru copii cu afectiuni oncologice pe care am fondat-o impreuna cu Vlad Voiculescu si Andreea Brinzoiu. In 2014 au trecut pe acolo 31 de copii, in 2015, 80 iar in 2016 tabara isi va deschide portile, timp de 6 saptamani pentru 120 de copii.
MagiCAMP – joaca la greu! Vrei sa fii voluntar? Vrei sa afli mai multe despre proiectele noastre?
www.magicamp.ro