logo-mini

Ce spun cursanții

“În calitate de Director Executiv al grupului DENT ESTET, susțin periodic prezentări la diverse evenimente importante, la ședințe cu echipa sau conferințe de presă. Am aflat întâmplător de cursurile de Public Speaking ale Melaniei și am ales să mă antrenez cu ea pentru câteva ore în vederea pregătirii unui speech pentru un congres cu peste 200 de participanți. Cunoștințele dobândite mi-au depășit cu mult așteptările. De la suport pentru structura mesajului și a conținutului, la tehnici de livrare a unui speech și până la mici secrete de pronunție, tonalitate și voce. Am continuat să mă antrenez cu Melania și chiar să colaborăm profesional. Recomand ședințele de coaching cu Melania cu drag persoanelor care își doresc o îmbunătățire rapidă a acestor competențe.”

Catrinel Hagivreta, Director executiv Dent Estet

“A fost o bucurie să particip la acest curs. Am înțeles de ce nu aveam cuvintele la mine și ce-ar trebui să fac astfel încât cei din sală să mă urmarească de la început până la sfârșit. Mulțumesc, Melania!

”M-am bucurat de fiecare secundă petrecută la curs. Interacțiunea, jocurile, sarcinile – toata energia m-au ajutat să primesc informația foarte ușor”.

“Cursurile tale provoacă dependență. Îl aștept cu interes pe următorul”

“O experiență extraordinară, nu seamănă deloc cu trainingurile de Presentation Skills la care am mai participat. Am rămas cu informații foarte utile. De pildă, n-am crezut că o să pot să mă gândesc la emoții ca la ceva constructiv”

“A fost curs sau terapie? Că mie mi se pare că am schimbat în 3 întâlniri cât n-am reușit în câțiva ani de ședințe la psiholog. Mulțumesc, Mel”.

“Felicitări! E foarte mișto că transmiți din entuziasmul tău și se vede că faci asta cu pasiune. Îmi doresc să ajung să țin discursuri cu pasiunea cu care ții tu cursuri”.

“Am crezut că o sa ma panichez când voi ține discursul final dar adevărul e că atmosfera pe care reușești s-o creezi te face să astepți cu nerăbdare să arăți ce-ai învățat. Mulțumesc!”