Curs de Public Speaking

 știi nu mai e de-ajuns știi  spui despre ce știi devine tot mai important.

Un curs de public speaking te învață să povestești despre ceea ce știi. Este cursul care te ajută să construiești un discurs limpede și memorabil și să-l livrezi cu încredere, credibilitate și  atitudine. Felul în care te prezinți, modul în care vorbești, atitudinea în fața oamenilor pot fi cheia care deschide ușa următoarei promovări. Vorbitul în public se educă.

Cui se adresează?

Acest curs de public speaking este deschis oricui se preocupă de felul în care vorbește, fie că vrea să își îmbunătățească respirația, pronunția, să lucreze la ritm sau la expresivitate.

De asemenea, se adresează celor care vor să învețe cum pot construi un discurs limpede și memorabil, să se facă mai bine înțeleși, să fie credibili și convingători.

Nu trebuie  moderezi evenimente sau emisiuni TV   ai nevoie de un discurs fluent și coerent. Îți e de ajutor și pentru a conduce ședințe sau a prezența proiecte și idei noi.

Ești interesat de acest curs?

Detalii complete:

 • Preț curs: 750 Ron;
 • Următoarea grupă va avea loc în Februarie 2019
 • Înscrie-te de pe acum și asigură-ți locul la această grupă!

 • Locul de desfășurare: București, zona Vasile Lascăr, intersecție cu Batiște.


Înscrie-te acum!

Cât durează cursul?

Cursul este structurat în 2 întâlniri, sîmbătă și duminică.

O grupă poate avea între 10-15 participanți.

Cum lucrăm?

Cursul  este structurat astfel: 25% teorie și 75% practică.

Cursanții vin cu un discurs de 3 minute pe care îl susțin în fața celorlalți participanți, pe baza căruia extragem elementele de teorie.

Discursurile sunt filmate și analizate iar la capătul cursului fiecare participant primește feedback și recomandări.

Discursul public e despre mesaj, anticipare, despre empatie și curaj. Vom parcurge elementele esențiale în pregătirea și susținerea unui discurs sau a unei prezentări.

Care e povestea?

Am de făcut o prezentare și încep să-mi adun informațiile. Statistici, cifre, tabele, diagrame. Cum transform informația într-o poveste atrăgătoare pentru public?

Cum să-mi stapânesc emoțiile?

Știu exact ce am de zis, dar când să zic,  mă apucă tremuratul… Cum să fac să nu uit? Cum adică ”emoțiile sunt bune”?

Cum să-i fac să mă asculte?

Dacă primele 30 de secunde dintr-un discurs sunt decisive pentru captarea atenției publicului meu, ce să spun în introducere?

Sunt prea multe slide-uri. O să mă încurc?

Am pus totul în PowerPoint, să fiu sigur că nu ratez nicio informație. Tot, tot, până la ultima virgulă. Când știu că trebuie sa pun punct?

Înscrie-te acum!

Detalii complete:

 • Preț curs: 750 Ron;
 • Următoarea grupă va avea loc în Februarie 2019
 • Înscrie-te de pe acum și asigură-ți locul la această grupă!
 • Locul de desfășurare: București, zona Vasile Lascăr, intersecție cu Batiște.

Înscrie-te acum!

Ce abilități vei dobândi în urma acestui curs de public speaking?

Ți-ai propus să transmiți idei care să aibă un impact puternic asupra audienței tale?

Vrei să convingi, să motivezi, să inspiri?

Îți doreșți să transformi emoția din inamic în aliat atunci când vorbești în fața publicului?

Atunci acest curs de public speaking  ți se potrivește.

Vei învăța:

 •  concepi o prezentare în mod profesionist
 • Cum  foloseșți eficient suporturile vizuale
 • Modalități de relaționare cu publicul sau cum  implici audiența în discursul tău
 •  răspunzi provocărilor din public
 •  transmiți mesajul concis, în intervalul de timp pe care-l ai la dispoziție
 • Tehnici de gestionare a emoțiilor
 • Exersarea diferitelor tipuri de discurs: informare/convingere
 • Tehnici de captare a atenției
 • Șlefuirea expresivității verbale și nonverbale

Discursurile mele

Ce spun participanții?

“În calitate de Director Executiv al grupului DENT ESTET, susțin periodic prezentări la diverse evenimente importante, la ședințe cu echipa sau conferințe de presă. Am aflat întâmplător de cursurile de Public Speaking ale Melaniei și am ales să mă antrenez cu ea pentru câteva ore în vederea pregătirii unui speech pentru un congres cu peste 200 de participanți. Cunoștințele dobândite mi-au depășit cu mult așteptările. De la suport pentru structura mesajului și a conținutului, la tehnici de livrare a unui speech și până la mici secrete de pronunție, tonalitate și voce. Am continuat să mă antrenez cu Melania și chiar să colaborăm profesional. Recomand ședințele de coaching cu Melania cu drag persoanelor care își doresc o îmbunătățire rapidă a acestor competențe.” Catrinel Hagivreta, Director executiv Dent Estet
“A fost o bucurie să particip la acest curs. Am înțeles de ce nu aveam cuvintele la mine și ce-ar trebui să fac astfel încât cei din sală să mă urmarească de la început până la sfârșit. Mulțumesc, Melania!
”M-am bucurat de fiecare secundă petrecută la curs. Interacțiunea, jocurile, sarcinile – toata energia m-au ajutat să primesc informația foarte ușor”.
“Cursurile tale provoacă dependență. Îl aștept cu interes pe următorul”
“O experiență extraordinară, nu seamănă deloc cu trainingurile de Presentation Skills la care am mai participat. Am rămas cu informații foarte utile. De pildă, n-am crezut că o să pot să mă gândesc la emoții ca la ceva constructiv”
“A fost curs sau terapie? Că mie mi se pare că am schimbat în 3 întâlniri cât n-am reușit în câțiva ani de ședințe la psiholog. Mulțumesc, Mel”.
“Felicitări! E foarte mișto că transmiți din entuziasmul tău și se vede că faci asta cu pasiune. Îmi doresc să ajung să țin discursuri cu pasiunea cu care ții tu cursuri”.
“Am crezut că o sa ma panichez când voi ține discursul final dar adevărul e că atmosfera pe care reușești s-o creezi te face să astepți cu nerăbdare să arăți ce-ai învățat. Mulțumesc!”

Înscrie-te acum!

Detalii complete:

 • Preț curs: 750 Ron;
 • Următoarea grupă va avea loc în Februarie 2019
 • Înscrie-te de pe acum și asigură-ți locul la această grupă!
 • Locul de desfășurare: București, zona Vasile Lascăr, intersecție cu Batiște.


Înscrie-te acum!

Sfaturi utile pentru cei care vorbesc în public

Care este obiectivul prezentării tale?

Zeci sau chiar sute de oameni se uită la tine. Vor un singur lucru și le e foarte clar: să nu le pierzi timpul. Dar tu? Tu știi exact de ce te afli acolo și care e obiectivul discursului tău? Vrei să informezi? Să convingi? Să inspiri?

Structura discursului tău

Pentru ca discursul să fie ușor de urmărit e musai să aibă cap și coadă. Și un fir roșu la care ascultătorul să se poată întoarce oricând dacă, pentru o secundă, mintea i-a fugit la sms-ul tocmai primit. Asigură-te că discursul tău are o structură logică și atrăgătoare.

Audiența ta

Unul și același subiect poate să arate cu totul altfel în funcție de cei cărora te adresezi.  Uită-te bine la oamenii din fața ta – vor recepționa mesajul diferit prin prisma vârstei, interesului, cunoștințelor, experiențelor proprii. Îți  cunoști suficient de bine audiența?

Cine este vorbitorul?

Rareori suntem într-un singur fel. După o serie de experiențe celor din jur le e relativ dificil să te definească  – poți fi in același timp jurnalist, promotor al unor cauze sociale, alpinist, părinte etc. Ești sigur că cel care te prezintă știe care e calitatea în care vei vorbi?

Cum pregătești introducerea?

Oamenii își fac o impresie despre noi din primele secunde în care ne privesc. Adesea chiar înainte  să deschidem gura.  Cu atât mai important e felul în care ne facem intrarea în discurs.

Încheierea unui discurs

Un parfum bun e cel care lasă o amintire plăcută chiar și când persoana care îl poartă iese din sală.  Vrei să lași o impresie memorabilă? Asigură-te că ți-ai făcut ieșirea din scenă cu stil!

Repetă discursul!

În gând suntem toți Al Pacino! Ai repetat măcar o dată discursul cu voce tare cap coadă?  Te va ajuta să înțelegi care sunt secvențele care nu se leagă și să întipărești și mai bine cuvintele cheie.

Nu pierde timpul!

Niciodată în fața publicului nu ești pentru tine ci pentru oamenii care te ascultă. Dacă ai acceptat provocarea, fă bine și dă-le ce ai mai bun. Răsplătește-i pentru timpul pe care ți l-au dăruit!

Interacțiunea cu publicul

Nu suntem construiți genetic să stăm minute în șir pe un scaun , ascultând prelegeri. Cu cât o prezentare e mai interactivă, cu atât are șanse mai mari să lase o impresie placută publicului. Știi cum să-i implici pe oameni în discursul tău?  

Contactul vizual

Imaginează-ți că ești la o ședință cu colegii tăi iar șeful îi privește pe toți, mai puțin pe tine. După o vreme vei simți un oarecare disconfort, nu?  Pentru că avem nevoie să privim și să fim priviți atunci când cineva ni se adresează.  

4 Comentarii

 1. Smara

  Cursul de Public Speaking cu Mel mi-a depasit toate asteptarile. De fapt este mai mult decat un curs, este o experienta!
  Am plecat cu inima plina de curaj si incredere. Pe langa lucrurile practice invatate, am inteles ca a vorbi in public nu-i o corvoada, e un dar!
  De aici se schimba totul!

 2. Cristina S.

  Este o intalnire cu un OM exceptional! Un curs bogat in exemple practice, cu mult umor si experiente impartasite. Dincolo de utilitatea continutului, pentru mine a fost o foarte frumoasa experienta de viata. Multumesc, Mel!!!

 3. Mihaila Cristina

  Relaxat, util si practic. Asa a fost cursul de public speaking, in urma caruia mi-am dat seama ca e mai greu sa taci in fata unei audiente, decat sa vorbesti. In plus, am cunoscut un om minunat. Multumesc, Melania si mult succes!

 4. Silvia Luican

  Un curs cu Melania este de o intensitate continua, am simtit ca am invatat cu toate simturile si am trait un buchet de emotii de toate culorile. Melania daruieste cu generozitate tot ce stie si simte ea despre Public Speaking. Mulțumim Mel pentru curcubeul de emotii, am primit mult și promitem să dăm mai departe.

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *