Media Training

În business  reputația este esențială. Fii pregătit pentru interacțiunea cu presa!

imagine publică favorabilă se câștigă în ani de muncă și se poate pierde într-o secundă printr-un cuvânt nepotrivit preluat și amplificat mai departe în media.

Workshopul de Media Training te ajută  construiești și  menții o reputație impecabilă în business. Învață ce înseamnă  ai o bună comunicare cu presa și cum se poate realiza ea. Pentru a transmite mesaje clare, penetrante și memorabile ai nevoie de tehnici de comunicare. Nu strică  vezi lucrurile și din cealaltă tabăra. Astfel  acest curs îți oferă și detalii din culisele muncii de jurnalist dar și informații despre cum funcționează presa.

Cui se adresează?

Cursul se adresează managerilor și comunicatorilor puși în situaţia de a interacţiona cu presă, fie că este vorba de acordarea de interviuri pe teme specifice, fie de comunicarea cu jurnaliștii ca parte a activităţii curente. Pentru oricare dintre aceste situaţii, cursul oferă instrumentele necesare pentru promovarea mesajelor-cheie ale companiei sau organizaţiei. Tot la curs înveți despre gestionarea situaţiilor de criză și bună cunoaștere a așteptărilor publicului-ţintă și ale jurnaliștilor care intermediază comunicarea cu acesta.

Ești interesat de acest curs?

Media Trainingul se organizează la cerere. Contactează-mă pentru oferta de preț sau alte detalii.

 

Cât durează cursul?

Cursul se desfășoară pe durata unei zile, circa 4-5 ore  (poate fi reconfigurat în funcție de numărul și timpul participanților). Sesiunile se pot realiza individual sau pentru echipe de 2-4 participanţi simultan.

Cum lucrăm?

Trainingul este structurat astfel:

  • 30% pregătire teoretică în sesiuni interactive
  • 70% practică. Vei participa la exerciţii de simulare a unor interacţiuni cât mai veridice cu presa, sub forma unor interviuri specifice sau a unor comunicări de criză. Pe parcursul acestora sunt identificate abilităţile și vulnerabilităţile. Analiza exerciţiilor prin vizionarea materialelor filmate  oferă o serie de soluţii pentru o cât mai bună comunicare cu presa.

Ești interesat de acest curs?

Trainingul Media se organizează la cerere. Contactează-mă pentru oferta de preț sau alte detalii.