Moderare evenimente

Moderatorul este cel ce împarte zâmbete, emoții, convinge, impresionează, animă, îi pune în valoare pe ceilalți invitați.

Cu siguranță n-o să uit niciodată Gala “10 pentru România”, prima gală pe care am prezentat-o, cu peste zece ani în urmă. În stomacul meu milioane de fluturi declanșaseră atacul pe toate fronturile. Nu mă întrebați ce-am spus, nu pot decât să sper că înregistrarea se mai află pe undeva prin arhivele Realitatea TV (sau să sper că nu). Îmi amintesc însă promisiunea pe care mi-am făcut-o: că voi îmblânzi armata de fluturi. Iar scena va fi locul în care mă voi simți la fel ca în fața prietenei mele de-o viață – camera de luat vederi.

De atunci am prezentat zeci de gale, am moderat evenimente, am ținut discursuri. Fluturii, care nu s-au dat niciodată plecați, au primit în inima mea o cămăruță specială, în care să ne simțim, împreună, în largul nostru. Am fost fericita gazdă a unor evenimente precum Gala Aspen, Gala Societății Civile, evenimentul CSR 4 Women, Gala Fondurilor Structurale, Gala Medica Academica, Gala Solidarității Internaționale, Gala United Way. Am prezentat și moderat evenimente organizate de companii, precum Regina Maria sau de către publicații, precum Ok Magazine.

Cauți un moderator pentru evenimentul tău? Sunt aici.