Termeni si conditii

Stimate Utilizator,

Iti multumim pentru interesul fata de produsele si serviciile pe care echipa noastra ti le ofera!

Acest curs este proprietatea firmei MagicWords Media, care gestioneaza site-ul melania-medeleanu.ro . 

Scopul termenilor si al conditiilor

Acest document, precum si toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toti utilizatorii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, 

Folosirea website-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu documentele si politicile noastre (Politica de confidentialitate, Politica privind utilizarea modulelor cookie). Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre tine si melania-medeleanu.ro, continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin navigarea pe website sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate documentele mai sus mentionate si continutul lor si recunosti faptul ca, atat prezentul document, cat si toate politicile la care acesta face referire si pe care le regasesti pe site, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, prin navigarea pe website sau prin inscriere, iti iei angajamentul de a respecta prezentul document si politicile indicate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: curs, profesor, programa, frecventa,  taxa de curs, loc de desfasurare. Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa dai click pe butonul INSCRIE-TE si sa completezi campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Achizitionarea unui curs/pachet de cursuri

Daca achizitionezi un curs/pachet de cursuri pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Odata cu acceptarea T&C si a SI, avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in  scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Pentru a achizitiona un curs, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.

Politica de preturi si modalitatea de plata

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe  . Acestea se pot schimba in cazul in care se aplica politica de reduceri (prevazuta pe site) sau daca va suferi modificari semnificative cursul de schimb euro-lei. Toate preturile afisate pe site sunt in lei.

Incheierea si durata contractului

Contractul intra in vigoare de la data efectuarii platii, odata cu achitarea avansului si produce efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta anumite comenzi, precum si dreptul de a ne selecta clientii fara a oferi justificari sau explicatii suplimentare.

Incetarea contractului

Contractul inceteaza si in una dintre urmatoarele situatii:

(a) prin acordul partilor;

(b) la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat;

(c) in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora;

(d) in cazul decesului beneficiarului;

(e) prin efectul legii sau in cazul unei hotarari judecatoresti definitive

(e) prin rezilierea contractului de catre beneficiar/DALLESGO ONLINE S.R.L., conform prevederilor de mai sus.

Modalitati de plata:

Plata se va face cu cardul, online sau in contul Magic Words Media SRL mentionat in detaliile pe care le veti primi odata ce alegeti sa faceti plata.

 

Dupa inscrierea pe e-mail, urmatorul pas este achitarea taxei. Confirmarea incasarii taxei trebuie realizata in scris (prin mail) de catre cumparator, prin transmiterea dovezii platii .Ulterior, cumparatorul primeste contractul, factura si fisa de inscriere destinate cursului achizitionat.

In cazul in care contractul nu este transmis inapoi completat si semnat, continuarea demersurilor organizatorice si, implicit, participarea la curs, reprezinta confirmarea incheierii contractului intre cele doua parti contractante.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Ai dreptul sa te retragi din contract, conform prevederilor OUG 34/2014, respectiv sa renunti la un serviciu, in termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

In cazul in care retragerea se face dupa termenul de 15 zile, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele reprezentand costurile pentru organizarea cursurilor, inclusiv onorariul profesorului.

In cazul in care nu te-ai putut prezenta la curs sau ai intrerupt frecventarea acestuia din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral), dar iti vom oferi posibilitatea de a recupera sedintele pierdute in sezonul urmator.

 Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul melania-medeleanu.ro sunt propietatea exclusiva a Magic Words Media Srl
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea magic Words Media SRL.

Vizitatorii/Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului  

-reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
 

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site  da dreptul unilateral si neechivoc ca Magic Words Media S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

 

Acceptarea Termenilor si a Conditiilor

Prin utilizarea site-ului www.melania-medeleanu.ro se considera ca ai citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii.
Magic Words Media SRL. isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, sterge, completa, actualiza  in totalitate sau partial acesti Termeni si Conditii fara un anunt prealabil.

Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul melania-medeleanu.ro si se considera a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea in continuare a acestui site.

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, detalii sau neintelegeri, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, la contact@melania-medeleanu.ro